23:31

Calçots!

Calçots..

Últimament he fet moltes coses.Una de les mes divertides ha sigut una calçotada amb la colla. Pròximament farem una excursió pel Collsacabra per tornar a riure, com sempre, (fotografia de l'última excursió amb la colla...)Ostres, com m'agrada riure, i recentment ho faig amb molta facilitat tot i les situacions no desitjables que estic sentint, tenint aquest any 2009!!! però....: Carpe Diem!

L'humor, el riure i el somriure tenen innombrables beneficis psicològics, ens ajuden a superar els problemes que se'ns presenten de la millor manera. El riure prevé malalties del cor, ja que una
de les principals causes d'atacs al cor són la por i l'enuig. Riure ens fa sentir vius i redueix el nivell d'estrès. L'humor és el camí més directe per connectar-se amb un mateix i millorar la relació amb els altres. En el treball, la gent pot aprendre a usar el riure per incrementar tant la satisfacció personal com la productivitat. Davant d'una situació que provoca emocions negatives, el millor és apel·lar a l'humor com a eina per solucionar i superar el problema. Beneficis físics del riure: se sol dir que el riure és l'aerobic de l'ànima a causa que, quan ens riem de veritat i a rialles, exercitem tots els sistemes del nostre cos. Jo hi crec!
D'excursió divertint-nos!

1 comentaris:

Anónimo dijo... @ 29 de marzo de 2009, 20:32

TENS QUE ESCRIRE UNA MIC MES, BSITOS