22:00

NON INFORMATION!

Fa dies que visc sense veure el telenotícies i sense llegir els diaris. Es podria pensar doncs, que visc en un altre món. I resulta que aquest altre món m'encanta! És molt més relaxat i no t'angoixa. T'adones que pots viure sense tanta informació perquè la realment important t'arriba a través dels teus pròxims.
I estic contenta de no parlar de política: al cap i a la fi porten diversos mesos encallats amb el mateix tema i sense aparences de solució favorable als interessos que jo defensaria.
Així que he decidit que fins octubre estaré en rebel·lia i continuaré sense informar-me directament. Pot semblar una decisió infantil i absurda; Si! i què?
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Hace días que vivo sin ver el telediario y sin leer los periódicos. Cabría pensar pues, que vivo en otro mundo. Y resulta que éste otro mundo me encanta! Es mucho más relajado y no te angustia. Te das cuenta que puedes vivir sin tanta información porque la realmente importante té llega a través de tus allegados.
Y estoy contenta de no hablar de política: al fin y al cabo llevan varios meses encallados con el mismo tema y sin visos de solución favorable a los intereses que yo defendería.
Así que he decidido que hasta Octubre estaré en rebeldía y seguiré sin informarme directamente. Puede parecer una decisión infantil y absurda; Si! ¿y qué?

1 comentaris:

Eduard E. Sanchez dijo... @ 2 de octubre de 2008, 22:52

Que hacemos como el avestruz??? o que????