22:53

Festa!

Serra del Collsacabra.
Sierra del Collsecabra.
És genial divertir-se com si tinguessis divuit anys als quaranta-dos.
Això és el que vam fer aquest passat cap de setmana. Setze adults en una masia als peus de Tavartet celebrant un 47è aniversari. Tots teníem moltes ganes de divertir-nos i ho vam fer!. Corones de flors al cap a l'estil romà, camises amples a l'estil “flower-power”, vi, cava, menjar i música dels vuitanta. Tot va començar a primera hora del vespre i després de unes 7 hores d'animada festa algú va proposar: pugem a Tavertet? Era una nit de lluna plena amb una lluminositat fantàstica i una temperatura ideal així que era la nit ideal. Onze de nosaltres ens hi vam animar. Rialles continues fins que ens vam perdre i vam arribar al cim pujant pel recte grimpant per les herbes altes mullades fins arribar a l’objectiu. Alguns dels més atrevits excursionistes tenen fills de 18 anys i deien: si el meu fill m'expliques que a dos quarts de tres de la matinada comença una excursió pel Collsacabra "el mataria"!! Per sort la bona sintonia va continuar fins al final tot i la dificultat de trobar el camí de baixada i tardar dues hores i mitja quan normalment es tarda una hora i mitja. La dificultat era en la negror encara que la lluna plena i els estels ens il·luminaven d’una manera suau i màgica el camí.
I a l'hora de dormir, com que compartíem habitació ens van agafar els atacs de riure de cansament. Igual que quan teníem 18 anys.
I és que encara que el cos s'està fent gran, l'esperit de tots nosaltres està intacte. Tenim més ganes que mai de gaudir de la vida, de l'amistat, de l'amor, del dia, de la nit, de la natura, de TOT. I és que l'edat també et proporciona avantatges: maduresa i sensibilitat per saber apreciar el que de veritat importa a la vida.
Gràcies a tots per una nit tan especial!
______________________________________________________________________

Es genial divertirse como si tuvieras dieciocho años a los cuarenta y dos. Eso es lo que hicimos este pasado fin de semana. Dieciséis adultos en una masía en los pies de Tavartet celebrando un 47º cumpleaños. Todos teníamos muchas ganas de divertirnos y lo hicimos!. Coronas de flores a la cabeza al estilo romano, camisas anchas al estilo "flower-power", vino, cava, comida y música de los ochenta. Todo empezó a primera hora de la noche y después de unas 7 horas de animada fiesta alguien propuso: ¿subimos a Tavartet? Era una noche de luna llena con una luminosidad fantástica y una temperatura ideal, así que era la noche ideal. Once de nosotros nos animamos. Carcajadas continúas hasta que nos perdimos y llegamos a la cima subiendo por el recto trepando por las hierbas altas mojadas hasta llegar al objetivo. Algunos de los más atrevidos excursionistas tienen hijos de 18 años y decían: si mi hijo me explicase que a las dos y media de la madrugada empieza una excursión por el Collsacabra "lo mataría"!! Por suerte la buena sintonía continuó hasta el final a pesar de la dificultad de encontrar el camino de bajada y tardar dos horas y media cuando normalmente se tarda una hora y media. La dificultad era en la negrura aunque la luna llena y los luceros iluminaban de una manera suave y màgica el camino.
Y a la hora de dormir, como compartíamos habitación nos cogieron los ataques de risa de cansancio. Igual que cuando teníamos 18 años.
Y es que aunque el cuerpo se está haciendo mayor , el espíritu de todos nosotros está intacto. Tenemos más ganas que nunca de disfrutar de la vida, de la amistad, del amor, del día, de la noche, de la naturaleza, de TODO. I es que la edad también te proporciona ventajas: madurez y sensibilidad para saber apreciar lo que de verdad importa en la vida.
Gracias a todos por una noche tan especial!

1 comentaris:

Anónimo dijo... @ 6 de octubre de 2008, 18:12

Gracias a tu per estar-hi!!, sempre es maravellos compartir bones estones divertides , passar el temps en bona companyia i deixar fluir el bon rollo,
una abraça,
Mercè