23:05

ARRELS

No confiïs a ningú la teva curació.
És la teva lluita per la supervivència. Has de buscar una il·lusió de vida, una font de somnis inasgotable. Desitjos incomplerts potser i probablement inabastables però sempre es diu que mentre hi ha vida, hi ha esperança!
L'enfermetat et fa fort, si tens ganes de viure, però es dura. Fa que t'apareixin arrels que et fan estar enganxat a la terra, com un arbre, que diguis: jo d'aquí no marxo!
Que ningú t'enganyi. No vulguis fer-te el valent, no serveix absolutament de res. Veuràs que hi han moltes coses per fer que t'agraden i començaràs a adonar-te que has malgastat molt de temps. Però accepta-ho amb la mateixa fortalesa que hauràs d'acceptar el dolor físic.
Sentiràs moltes vegades quan et donis temps, que tot torna a la normalitat. És cert però que perquè arribi aquest dia hauràs experimentat la tediositat de la paraula paciència.
I quan arribi, veuràs la llum, i aquesta és molt diferent i l'has d'entendre i estimar tal com et ve. Tu ja no ets la mateixa i segurament tindràs seqüeles pel resta de la vida. Però recorda: TENS VIDA!

****************************************************************
No confíes a nadie tu curación. Es tu lucha por la supervivencia.
Tienes que buscar una ilusión de vida, una fuente de sueños inagotable.
¡Deseos incumplidos quizás y probablemente inalcanzables pero siempre se dice que mientras hay vida, hay esperanza!
La enfermedad te hace fuerte, si tienes ganas de vivir, pero es dura. Hace que te aparezcan raíces que te hacen estar enganchado a la tierra, como un árbol y que digas: ¡yo de aquí no me marcho!
Que nadie te engañe. No quieras hacerte el valiente, no sirve absolutamente de nada.
Verás que hay muchas cosas para hacer que te gustan y empezarás a darte cuenta de que has malgastado mucho tiempo.
Pero acéptalo con la misma fortaleza que tendrás que aceptar el dolor físico.
Sentirás muchas veces cuando te des tiempo, que todo vuelve a la normalidad. Es cierto pero que, para que llegue este día, habrás experimentado el tedio de la palabra Paciéncia.
Y cuando llegue, verás la luz, y ésta es muy diferente y la tienes que entender y amar tal como te viene. Tú ya no eres la misma y seguramente tendrás secuelas para el resto de la vida.
Pero recuerda: ¡TIENES VIDA!

0 comentaris: